Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv vill leva


Då stannar klockan och tiden är inne

Jag har varit där så jag vet hur det känns
När man mister vänner och broar bränns
När livet går i moll
när tilliten till livet är lika med noll
Där dagarna är natt
Där slut datumet är satt
Men med tiden som läkte mina sår
så vet jag att det funkar jag vet att det går
att älska livet igen
och dö det får jag göra sen
Då hög ålder gör mig trött i hjärta och sinne
Då stannar klockan och tiden är inne.




Fri vers av yta
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 07:31



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Visa ord från en tillika vis kvinna, kram!
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta