Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstämning

människor går
hand i hand
snöflingor falla

lukten av
nybakad
skinka sprider
sig i huset

från radion hörs
Wiht Christmas

granen står
där grön
med kulor
och ljus

paketen ligger
under granen
och väntar
på tomten




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-16 10:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter så mysigt :)
2010-12-16

  Tricia Johansson
Mycket fin dikt. Mysig. Får mig att längta till julen, trots att jag inte gillar den, haha.
2010-12-16

  lisa"puzzle"svensson
härlig känsla i denna!
2010-12-16

  prinscess VIP
fin text
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson