Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vers tillägnad nutida politiker


Kulturen på soptippen - liksom humanismen

Kultur och humanism
har förpassats till
politikens soptipp
Ekonomismen är
det enda värde
som återstår
Politikerropen skalla:
Tillväxt åt alla
Utom åt de som
lämnas utanför
och bakom


*




Fri vers av ghost
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 12:52



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Just precis. Allt mer börjar jag undra vad "tillväxt" är. Detsamma som utarmning av människor och natur?
2010-12-20

  Kalle.O
Dagens dystra sanning...
2010-12-16

    Lejla Huseinovic
tragisk men sant.
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost