Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några dagar i Phuket


sommarfötter

Vickar på tårna
solen skiner

vågskvalp mot stranden
snäckor dekorerar

sommarfötter njuter




Fri vers av Maiah VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-16 15:41



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Å så friska och fina
Då skulle du se mina!
2010-12-17

  Anna*
Oj, så varmt och gott. Din text för min längtan till sommaren!
2010-12-17

    eva m h
Förmedlar sommarkänslor!! Mitt i vintern!!
2010-12-17

  Lars Hedlin
Så härligt kan känna doften av havet och ljudet av underbart vågskvalp...:))
2010-12-17

  stella
Ser precis ut som mina fötter! :)
2010-12-17

  mariasan
så härligt!
2010-12-16

  prinscess VIP
längtar efter sommar när man ser detta jue
2010-12-16

    Lejla Huseinovic
ååh, jag längtar!
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP