Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen är här


Rudolf med röda mulen
Såg mamma kyssa Tomten

En stilla natt
I staden Betlehem

Änglarna sjunger
Winter Wonderland

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow

Julen är den bästa tiden på året
Jingle Bells, Jingle Bells

Stilla Natt
Heliga Natt
Allt är frid.

God Jul




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-16 20:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Här fick du till det med flera sångtitlar i en enda text. Snyggt!!
2010-12-17

  lodjuret/seglare VIP
ja när julen är här igen går allting i repris, till och med en stackars gris, programmen i teve har man sett till rena ledan, alltfrån måndagen och till juliga fredan (god jul själv, poeten)
2010-12-16

  lisa"puzzle"svensson
God Jul!
2010-12-16

  prinscess VIP
god jul
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson