Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur jävligt det än är/var (eller hur det nu var) så finns det ingen annan i mitt hjärta...känns tydligt nu när jag däckat i kroppslig smärta,tecken på det jag ville gömma inom mig...


vill inte älskas

börjar hinna ifatt mig nu
allt jag sprungit ifrån
går inte längre
måste stanna
hur motigt det än känns

finns ej längre nån glädje
i att bli älskad
för det är inte äkta
och jag vill alltid så
mycket mer
än de flesta andra

stressen och oron
aldrig hade jag väl trott
att den skulle komma
av anledningar som dessa

som jag knappt kan
förklara med ord...

bara enkelt
konstatera

jag vill inte bli älskad

av någon annan än

dig....




Fri vers av firefire
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-16 20:42



Bookmark and Share


    vilgot hellros
vackert men så sorgligt
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire