Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovetskapens egna tolkningar

tror
tänker
vet svaret

oj
förstod du mig inte
oj vet du inte alls
vad jag pratar om
varför säger du ja då

Det dolda är
en gåta
det du lär
är inte detsamma
en bit bort

ovetskapens egna tolkningar
skapar agg
skapar icke kunnig kunskap
lär dig gåtor
på en annan planet

du måste lära
något du inte vill




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-16 22:38



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
mystik och hemlighetsfullt...
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson