Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnerna radas på varann


Lögnerna radas på varann
Likt murade stenar på en vägg

Vid fönstren ställer du en stolpe
Av förhärdad lögn

Varje gång du skriver under ett dokument
Så begår du urkundsförfalskning

Inte ens namnet är äkta
Efter alla dessa namnbyten

Själ

Stjäl

Skäl


En sak är Gullstrand utan Gull

En annan är Fager ström

definitivt utan att va fager

Det enda som var rätt var son

Men det hade gärna var O-son




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-04 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO