Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlös



Bottenlös

Är själens brunn

Tom på renande vatten

Hos den vars målsättning är att endast ge sken av

Att ”ha rätt”

Och inte ens är intresserad av, sanningen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-09 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO