Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tanke på de senaste rapporterna


Med tanke på de senaste rapporterna

Om ohyra

Så blir EU toppmötet

Kanske ett ”EU LOPPMÖTE”

De ”leve loppan” med säkerligen


Och med tanke på dess deltagare

Kanske ordet ”ohyra” känns aktuellt

Och det är väl vad som sker där

För inte betalar de nån hyra själva




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-17 18:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
EU är ohyra.
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO