Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövitt

Snövitt är allt.
Vinden driver upp vita drivor.
Skapar snömoln.

Mina ögon söker vägen.
Jag undrar.
Vad gör jag här?

I mig bultar hjärtat.
Levande, rött, pulserande.
Leder mig hem.




Fri vers av Amorina
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-17 07:19



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vacker poesi om min favoritårstid;-)) Hjärtat kan vara SÅ levande & pulserande - även bland vita, mjuka drivor & snöklädda träd!:-))
2010-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Home is where the heart is, som man brukar säga.
2010-12-17

  aol
underbart skaldat
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina