Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Jag saknar en vän
en vän som alltid fanns där
en vän som alltid fick
mig på bra humör
hon kunde vända på det tråkiga
så det blev lättare allt
trots att hon själv inte mådde bra
så visade hon det sällan
hon ville alla så väl


Jag saknar dig
tänker på dig
allt blev så fel
och allt var mitt fel




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-17 10:05



Bookmark and Share


  TT
...det är aldrig ens fel när två är inblandande..men gillar texten!
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna