Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En låga brinner så klar


Julen är här
stor är glädjen
man ser det
i ett barns ögon

Låt oss tända en stjärna
för de som går vilse
vi håller varandras händer
och önskar frid

Vi tänder ett ljus
en låga brinner så klar
för de som inte längre
finns hos oss

En stjärna faller
i nattens mörker
över vårt universum
julen är här




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-17 10:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin dikt
2010-12-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2010-12-17

  prinscess VIP
vemodigt men ändå vackert
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson