Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde inte låta bli...kändes som titlarna tillsammans blev poesi... Ser att några av förra veckans är med på listan även denna vecka...




Mest bokmärkta förra veckan, titelpoesi..

 

 

Hon viskar längs med kusten hem till mig

jag klarar mig utan dig

texten som skrev sig till havet, till havet

i tystnad

Kom föd i mig ett hopp...




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-17 10:40



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket snyggt sammansatt!
2012-01-11

  aol
verkligen blev så bra
2010-12-17

  Bjarne Nordbö
Det blev ju riktigt bra.
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter