Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån arkivet


Jag satt på stationen när tåget rullade in

och jag hade kameran redan framme, så jag filmade allt som hände runtomkring
innan jag bara klev ombord på tåget och intog min kupé och plats
Ja, jag tänkte
Nu kan jag äntligen ta mig en liten förtjänad rast, efter morgonens stress i all hast

Med ett ryck så började tåget att rulla ut ifrån stationen samtidigt som en vacker dam bara kliver in i kupén
Och där presenterar hon sig själv som Ulla, och jag med mina snuskiga fantasier
kunde inte annat tänka på att det rimmade på knulla
Ja, så henne skulle jag vilja knulla, tänkte jag

Ibland så är det för mig en gåta att vackra kvinnor kan ha en sån makt över oss män
för de vet hur de ska göra, för att göra oss så kåta
Men jag undrar om inte kvinnorna själva tänker likadant många gånger som oss män
då de själva är lite våta

Ja, jag ber om ursäkt för att jag nu bara tänker högt men jag hoppas att ni mig bara ska förlåta
för jag vill ju inte att ni ska bli arga eller sura, eller så, på mig
Nä, för det sista som jag vill är ju att ni ska börja gråta

Konduktören kommer i alla fall in efter en liten stund och kollar våra biljetter
Så när Ulla bara sträcker sig fram för att visa sin billjett så putar hennes båda bröst ut ur hennes blus som två fagra ballonger
Och när jag får syn på de så känner jag hur det genast bara börjar att bli trångt i mina kalsonger
Ja, så jag önskar att jag bara hade struntat att sätta på mig några kalsonger den här morgonen
för nu skaver de så
så för att komma på andra tankar tittar jag genast bara ut genom fönstret
Ja, det är det endaste som jag för tillfället kan komma på ….

Jag satt på stationen när tåget rullade in …

Ken Cassel
20/1-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-17 14:13



Bookmark and Share


  Seglaren
fint & ärligt
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel