Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...påbörjades 2006...


Jag tycker...


Jag tycker om dig
Men på vilket sätt?
Jag tycker om dig
På alla sätt

Måste det
Vara så svårt
Jag tycker ju om dig
På mitt sätt

Hur vet jag att jag
Vill offra allt
För en så banal sak
Som att
Jag tycker om dig?

Är det möjligt
I ett annat liv?
I en annan tid?
Imorgon?
Eller nu?!

Jag tycker ju om dig
På ett alldeles särskilt sätt
Jag vill
Tala
Krama
Känna
Vara
Med dig
För jag
Tycker om dig

Måste det vara så svårt
Jag tycker ju om dig
Måste det göra så ont
Att inte veta
Om du skulle
Kunna
Vilja
Känna
Att du också
Vill höra mig säga
” - Jag tycker om dig … ”


TT

© 2006/2010




Fri vers av TT
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-17 14:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja så vackra ord! :)
2010-12-22

  Sabina "ops"
känner igen mig
man undrar och funderar
man bär massor inom sig
att säga
"jag tycker om dig" eller
"jag älskar dig" och mena det
är en underbar kännsla
likaså när nån säger det tillbaka
kärlek mellan 2 st som älskar varandra
finns inget bättre
2010-12-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader. =)
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT