Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är inte klok


tiden är ett mått på tiden

bara inte tomten kommer
för tidigt
igår kom jag för tidigt
sa älskarinnan

undrar vad hon menade med det.

tiden är verkligen ur led
snö, snö, snö
inte ens tågen
kommer i tid.

nu är det tid för mej
dra mej bort en tid

adjö




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-17 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson