Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag minns ett gnisslande ljud jag hörde på sensommarkvällarna


tystnaden

men ingen
sköld
kan skydda

mot
pilen av tystnad




Fri vers av Bengt VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-17 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP