Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saknas

Jag dammade
min frus fotografi
och hennes mamma
och pappa.
Mina barn och
barnbarns foton
mig själv
och min mamma.
Men jag har inget
kort på min pappa.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-18 11:28



Bookmark and Share


    Lejla Huseinovic
:( ledsamt..
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP