Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotika

Känslan, unik och oberoende

berusande och upplyftande i sin livskraft.


Du berättar med din kropp,

rör med fingertopparna på insidan

av min underarm.

Svaret från min kropp,

berättar för dig vad jag tycker om.


Kroppar som kommunicerar

väcker längtan, åtrå och hopp.


Scener regisseras i mitt huvud

om vad jag vill att du ska göra.

Du ser i mina ögon och finner

engagemang, magi och lust.

I din beröring finns en fråga, i min blick ett svar.


Oreserverat, gav du mig allt.

Förståelsen växer i mig nu, som en nåd.


Jag vågade och hade mod,

att visa mina fantasier och min värld för dig.

Lustens aktivism,

vackert och fullkomligt

utan ord.

Det var alltid utan ord.






















Fri vers (Modernistisk dikt) av Katinka VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-12-18 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Lustens aktivism.." Bara DEN meningen gör en redan spännande text än rikare..
2018-07-05

    ej medlem längre
Sinnlighet upphöjt till andlighet. En otrolig närvaro, som i alla dina texter, men här, så likt ett flammande hjärta
2015-05-09

    ej medlem längre
Poetry in motion
2013-03-22

    ej medlem längre
Mmmm...behövde den här frustande, livsbejakande texten igen.. En härlig hyllning till LIVET i dess mest intensiva ögonblick. I frihet och utan ägandets bojor. Gärna andra bojor *ler* men icke ägandets
2011-04-08

  Ninananonia VIP
Sensuellt!
Så himla bra!
2011-03-03

  Henrik Sjöberg
Vad fint! Längtansfullt och levande.
2011-02-27

    ej medlem längre
"Lustens aktivism.." Härliga ord byggda på erfarenhetens mousserande vin
2011-02-12

  Vortex
Ja, det krever sitt å skildre noe slikt på stilfullt vis - jeg synes du lyktes godt. Applåd fra meg.
2010-12-30

  Ola Rydberg
Känslosamt sensuellt
och mänskligt
2010-12-30

  Nina Nightwish VIP
Vackert! Alldeles underbart skrivet med stor känsla!
2010-12-30

  Delilah Juno VIP
Sensuellt
2010-12-28

  ramsesII
Hettan av två kär-lekar är upphöjt över allt kan inte jämföras med något annat. Eros är bortom all beräkning av all mätbarhet. Tack för läsning../M
2010-12-28

  Anna*
Fint! Ömsint! Lustfyllt!
2010-12-20

  Julio VIP
Mycket bra^
2010-12-19

    ej medlem längre
Mmm..omsorgsfullt om det starkaste
2010-12-18

  Johan Bergstjärna VIP
Så fint, underbart!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP