Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där änglar sover

 

kämpen har stallat upp gunghästen
bredvid sängen
lammet sover på kudden

när små änglar somnat
mitt i lekens kaos
sänker sig stilla ljuvlig frid




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-18 22:23



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Vilken fantastiskt fin bild du förmedlar. Som en julsaga. Magiskt
2010-12-31

  Eva Langrath VIP
Ser bilden framför mig där det lilla huvudet ligger på kudden.
2010-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen. Jag tror det beror på att de fortfarande är omgivna av en stor portion Jesus.
2010-12-19

  Ingela Svenson VIP
Där någonstans, finns det goda, och jag tackar dig för att du visar på det för en dyster nattpoet!
2010-12-19

  Elaine.S VIP
Så tryggt och gosigt...
2010-12-18

  walborg
Ljuvligt att läsa - änglarna sover gott under goda vaksamma ögon.
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger