Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den suraste av dem alla


Den suraste av dem alla

Skrev en ”furstelig” kommentar

Utan vare sej spydighet

Förolämpning

Eller patronisering

Ja nedvärdering alltså

Fantastisk chockande och vilken nyhet

Så vi väntar på ny hets

Från samma IQ lösa tönt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO