Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir du kär i en konstnär


Blir du kär i en konstnär
Som vill ha dej som modell
Vet du då varför
Eller är du kanske innerst inne
Kär i dej själv

För du vet att du blir förevigad
Och många kommer att se med förundran
Kanske som en liten Monalisa men leendet
Är mer en utstrålning av erotiska lustar
Som din nakna kropp sänder ut

Är det uppskattning och förevigandet
Som du söker
Eller är det människan, inte penseldragen
Som lockar mest




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-22 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO