Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrika LEV

Ett brustet jag

oändligt svag

lånar var dag

nya andetag



men något jag saknat

har nyligen vaknat

blott skälvande

och tomt skramlande

hamrande

slår jag mig ut



jag vill ju bara få ett liv

värdigt mig själv

värdigt

min egen kamp

balansera

på en egen ramp



slå hål på botten

på livslotten

så sliten och skev

jag kastar mig ut

och skriker

LEV





Fri vers av Mia Marcus
Läst 796 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-19 09:35



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Befriande och stark i all sin skörhet.
Gillar. Mycket.
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus