Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt faller på plats


allt faller på plats
jag förstår mer och mer
precis som en öppnad folder

att man får inget igen
det är en insikt jag ser
som kanske beror på min ålder

tappade glöden
tappade gnistan
när jag tänkte på döden
och kistan

det är en insikt i sig
att gråta över ibland
men en sanning med modifikation

för allt faller på plats
jag förstår mer och mer
att det handlar om hoppet och tron




Fri vers av Mia Marcus
Läst 743 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-07 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna tyckte jag om, fortsätt så :)
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus