Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så mycket som har hänt

Det är så mycket som har hänt

Det är som mycket som jag känt

som inte alltid känts så bra

Mycket som jag inte fått men velat ha

Men tacksam ändå för det som givits


En frusen ton i mitt bröst

En skrovlig stämma i min röst

En sorgens klang som alltid finns

Som både bär och minns

Men som också för mig framåt här i livet


Inte lätt att pejla både moll och dur

Eller spela på mitt egna klaviatur

som kan skava till ibland

bli drillad av en förfalskad hand

hur ska man orka spela då

Ska jag bara resa mig och gå?


Som om ingenting har hänt






Fri vers av Mia Marcus
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-14 18:36



Bookmark and Share


  Mia Marcus
TAck alla för kommentarerna, det värmer.

2015-02-04

    ej medlem längre
jag tycker om denna! där vilar
ett utrymme i texten...
2014-02-14

    ej medlem längre
Så sant !

Vem känner INTE igen sig ?
Våga vara, våga göra
Inte ignorera, bejaka
Historia är historia, inte
stanna i den utan FRAMÅT

Ja , FRAMÅT med positiva
tankar....................Love
2014-02-14

  mickech
Nä det är inte lätt, bra förmedlat!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus