Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas kvarter

I minnenas kvarter
rullas banden om och om igen
det finns så mycket kvar att formatera

Jag gör nya mappar
en för sånt att spara
en för sånt att pröva
en för sånt att redigera

I minnenas kvarter
finns både sött och salt
beskt och smaklöst lika så

Och en och annan sur pastill
som klistrat sig så fast inpå

Ett och annat som får mig le
eller rent av faktiskt skratta

Men, mycket utav allt som finns där

kan jag inte längre fatta

Under år har mapparna fyllts på
en ständig inmatningsprocess
Många intryck blandas så
under mången tryck och press

Allt ifrån min egen kontrollpanel

klart att nåt ibland blir fel

Att minnen kanske fallerar lite
skummas utav tidens solkighet
och trasiga känselspröt
och livets kamp och stret

Så var det
med det

















Fri vers av Mia Marcus
Läst 687 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-06 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus