Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens vinterdag


iskristaller blänker
snön lysser
i den kalla
vinternatten

kölden biter fast
i gran och tall
poeten sitter
i stugans värme

hamrar på sin
laptopp
och våndas
i sena timmen.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-19 12:43



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra. =)
2010-12-20

  Lars E Jönsson
Stavningen ändrad du där under mej, tack för att du sa till
2010-12-19

  Niclas Petersson VIP
Snyggt.
Gillar.
Ps. Fast det stavas laptop. :p
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson