Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läropoem om vårt käraste tankeämne.


Utbildande sexvers

Sex är inte bara
vad ni tänker på
när ni hör eller
läser ordet
Det är även
en siffra som
skrivs så här: 6
Nu vet ni det

*




Fri vers av ghost
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-19 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost