Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå hallå alla hugade spekulanter


Hallå hallå alla hugade spekulanter
NU ska de säljas ut
Säljas billigt
Till hugade spekulanter
Eller mer ohugade
De som inte vill betala
De behöver inte heller
Om de känner nån i ”rätt ställning”

PRIVATA initiativ ska premieras
MEN de behöver inte betala för premieringen
De blir vi vanliga som får betala
”som vanligt”
Så vad är egentligen skillnaden?
Mellan förr och nu
Mer än att vissa skor sej privat
På nuvarande system

Hallå hallå alla hugade spekulanter
NU ska de säljas ut
Säljas billigt
Så de blir ett ”skjut i röven”
För skattebetalarna
Rena hästhandlar metoderna
Kompisar till de högre tjänstemännen
Får allt på REA
Man undrar varför…


(JAAA och så får de avdankade politikerna sen
en enkel pension via några styrelseuppdrag)
(även det nåt vi andra får betala för)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-19 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO