Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag


 

Jag trodde att
vi kunde lära oss
av våra misstag

att det är det
som är att leva

men jag antar
att det var
mitt stora misstag

för ett enda misstag
är allt som skiljer
mellan liv och död

I naturen finns ingen
andra chans

här gäller lagen
att äta eller ätas
över alla andra lagar

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 539 gånger
Publicerad 2005-12-05 19:29



Bookmark and Share


  Smultris
Dina dikter känns så genomtänkta jämt... Jag läser dem och sen måste jag fundera lite på betydelsen i dem... Jag gillar det.
2005-12-05

    Bodil Sandberg
Ja sådant är Nuet....kallt och svårt...stort och skrämmande...men varje dag..hoppas vi...det är vår överlevnad....en dikt som är mycket stark
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H