Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när leendet är fyllt av tårar

gömmer känslan
biter sönder
glädjen

Ler som om allt vore bra
fast skuggorna åter
tagit över
och mörkret fyller min kropp

När leendet är fullt av tårar
vägen är svår
och fallfärdig
lika bra att bara gå
och inte låta tankarna leva
för känslorna lever kvar i en grotta




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-19 19:12



Bookmark and Share


  Janne
Känner med dig
här i dina ord
känslostark
text


Mvh


Själens krigare
2010-12-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint skrivet. =)
2010-12-20

  Seglaren
bra
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson