Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu leker skuggorna tafatt

passerar gå
passerar stop

allt uppbyggt
raserat av dynamit

nu leker skuggorna tafatt
i själen
så tiden
får inga svar
för de hörs inte
i dimman som bildats




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-19 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson