Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför ska det vara så svårt att bara leva

lägger tiden
vid mina fötter
lyssnar
känner äventyren fyllas

men drömmarna passerar
och smaken av blod
dränker 90%
av vad som är

varför ska det vara så svårt
att bara leva
och stridens vinst
är kort och knappt märkbar
i det hela




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-19 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson