Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så litefolk bryr sej OM ANDRA om varandra


Utanför rutan



Utanför rutan
Får de som är utan
Tillträde till innanför
Sitta

Som sig bör
Tycker de som är innanför
Om de som inte är innanför
För dem kan kvitta




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2011-05-02 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO