Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ligger i det dolta

ett leende täcker så mycket
när inget som är verkligt är synligt

Lyssna noga
så hör du skriken
hjärtat som slutat slå
själen letar nytt hem

ligger i det dolta
men utanpå
är skalet folk ser
och dömer




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-19 19:45



Bookmark and Share


  Seglaren
vad vi kan se och höra - och inte

(i det dolda , ska de va)
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson