Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är bara lite ner


döden ville ha mig innan jag var född

döden la ett bud
släkten ville ta det
men tur va
mamma ville ha mig

han la flera bud
år efter år
men än
har han inte vunnit
ge rätt

döden ville ha mig innan jag var född
men livet gav bättre bud
och drömmarna
skänker ljus nog
just nu
men vem vet
en dag kanske jag tar hans bud
har varit nära
mer än en gång




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-19 19:57



Bookmark and Share


  Seglaren
bra text som visar att livsviljan är starkast,
för det mesta.
Att dö är ingen konst.
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson