Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söndag kväll


binghävning

tornado
gick och la sig
sjögång i morron

jag ser tassarna
sticka fram
under sängen

ibland
kommer han
och hämtar mig

dags
att häva sig
i bingen gubben

men nu
blir det jag
som ropar

tornado
pisstajm
ut och pissa

det rasslar
nerför trapporna
och ut i hundgården

en liten
kvällskram innan
sova igen

snart hörs snarkningar
både ovan
och under sängen




Fri vers av tom boreland
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-19 22:12

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Blåbäret
ni är ett tjusigt par ni :)
2010-12-20

  lisa"puzzle"svensson
ah,detta trevliga sällskap :)
2010-12-20

  anits VIP
Ja, hundar är kloka fina vänner
2010-12-19

  Ingela Svenson VIP
Å dessa våra kära hundar! Så lever vi med dem!
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland