Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner du igen dialogen, när du sitter framför myndighetspersoner,,,


SNÄLLA LILLA DU



Hör vad jag säger nu
snälla lilla du
Jag tror på ditt ord
men jag vill ha
bevis på mitt bord
Jag tror inte du ljuger
men bara ditt ord
inte duger

(svar)

Snälla lilla du
hör på mig nu
du tror inte mitt ord
ett kallt
beräknat själamord
Din devis
skriftliga bevis
För det suger
när du tror
att jag ljuger


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-20 06:38



Bookmark and Share


  e-poeten
Tack Ken för din kommentar. Nu har jag ändrat slutet på första stycket!
Ewa-Britt, jag älskar din roliga och fyndiga kommentarer!!!
2010-12-20

    Ken Cassel
I första stycket!
Jag tror inte att du ljuger
men bara ditt ord
är inte tillräckligt nog

Ja, så hade jag velat att det stod där, Mr Erik
:)
Annars jättebra skriftat

Mvh

Ken
2010-12-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis så kan det
vara. Man vill be
dem flyga och
fara bara...
"Snälla lilla du"
de orden klassar
ner en totalt man
känner katastrofalt
att man blir liksom ett
barn på nytt... Man
tänker vad är det,
som från mig har flytt...
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten