Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SRs Lyrikpris

Sveriges Radios
lyrikpris har
tilldelats Ida Börjel
Priset är på
30000 kronor
Tänkte att ni
här på poeter.se
ville veta

Måste erkänna
att jag inte läst
en rad av Börjel
Så jag har
ingen kommentar




Fri vers av ghost
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-20 07:50



Bookmark and Share


  Kalle.O
Grattis Ida(vem du nu är)
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost