Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksnatt

 

Dina kyssar

lämnar

söta honungsdroppar

på mina ömmande läppar

och berusar mig till sömns


Jag sover med öppna ögon

förväntansfull

 

© Linda C Hansson




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 1648 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2011-01-17 11:52



Bookmark and Share


  Niklas Liljehammar
Berusande.
2015-12-02

  Katinka VIP
Superfin, njutbar som en honungskaramell.
2013-09-15

    Peter Romance
Oj vilken natt!
Underbar läsning.
2012-09-18

    ej medlem längre
Riktigt vackert, erotiskt laddat!

Njutningsfull text!
Mjukt, fint framförd,
av en vacker kvinna,
som anammat ord i konsten..
2012-07-27

  HelenaW
Vackert.. Kyssar är underbara..
2011-10-07

    KB
så fin!
2011-05-31

  Nina Nightwish
Härlig text med pirr i magen känsla
2011-05-05

    ej medlem längre
Tack för påminnelsen
om hur det kan vara. :-)
Vackert fångat!
2011-04-25

  issac.a.m
så vavkert...
2011-03-29

  Järnkatten
Underbart och erotiskt skrivet :)...
2011-03-26

  Delilah Juno VIP
Härligt ... har du läst min "Nocturne"?
2011-03-24

  Ninananonia VIP
Berusande kärlekspoesi, när den är som bäst!
Orden viskar till läsaren :) Tack!
2011-02-25

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket fint.
2011-02-24

    ej medlem längre
En tredje läsning, nästan ännu mer berusande..

Du livsbejakerska
2011-02-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuell skönhet. =)
2011-02-14

    ej medlem längre
Mmmm...ville läsa igen...så sensuellt...
2011-02-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
skönis
2011-02-07

    Louvisa
mmmm ljuvlig att läsa :)
2011-01-28

  Heikki Hellman
Vacker. Skönt diktat. Du lycklig...... Fortsätt!
Tack o. kram,
Heikki
2011-01-24

  Delilah Juno VIP
Alltid den drömmen att uppfyllas av ett rus bortom det prosaiska mötet
2011-01-20

  aol
underbart skaldat vännen,
2011-01-18

    ej medlem längre
Varje sådan natt förtjänar nästan en roman.. *ler*
2011-01-17

    purplepea
adjektiven,,,,,adjektiven..... prova utan
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP