Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: www.chabad.org


Förmörkelse

 

Under blodmånen

efterdyningar av tårar

återförening

 




Bunden vers (Haiku) av Linda CH VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2019-03-22 19:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket speciellt...
2019-08-17

  Engel
Att hitta sig själv igen. Efter alla år.
2019-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om liv i förändring!
2019-03-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker haiku! Fin bild ! Få ord som säger mycket
2019-03-23

  ULJO
Så fin haiku. Bilden. Underbar
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP