Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du efterlängtade

Selma

Välkommen till jorden

du vårens lilla dotter

I månaden mars

du föddes till livet

framburen av ljuset och

fåglars ljuva kvitter

Må solen alltid skina på din väg

och änglarna dig beskydda

all lycka och all kärlek

vi önskar dig

du vårens vackra flicka




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2021-11-04 17:08



Bookmark and Share


  Margit Grell
Fint!
2024-01-07

  Kungskobran VIP
Så fint diktat om kärleksbarnet
2023-12-29

  Eva Langrath VIP
Vacker kärleksfull dikt.
2021-11-09

  Ola Rydberg
Vackert och kärleksfullt
2021-11-09

  Eva Helene VIP
Så fint och kärleksfullt, en bra start för en ny liten människa på jorden.
2021-11-06

  Stisse
Så fint och innerligt du skriver. Önskar att alla barn vore lika välkomna och önskade.
2021-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Vackert, ömsint och kärleksfullt.
2021-11-05

  Nina Nightwish
Så fint :)
2021-11-05

  AiA Maria den fria

Ljuva toner
i kärlekens
vibrationer

Tack!
2021-11-04

  ULJO
Så fint
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP