Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot alla odds

 

En kväll i november

rullar

hotfulla mörka skyar

in från väst

 

Den knotiga tallen på klippan

låter sig kuvas av stormen

naken och tigande trotsar

trädet de vilda elementen

och härdar ut

 

I öst tänds ett skimmer

en ny stilla morgon

ger kraft att orubbligt

frodas vidare




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-11-30 18:58



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Så närvarande och beskrivande av de vilda elementen, fint
2020-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt trots allt...
2019-02-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din dikt utstrålar hopp och styrka! Älskar dessa martallar!
2018-12-01

  Änglaögon
En text där hoppet skymtar i novembermörkret
2018-12-01

  ULJO
Fina rafer
2018-12-01

  Elinor Sörensson VIP
hoppfullt och orubbligt vacker! Hoppet spirar och trotsar.
2018-11-30

  Blomma-Stjärna VIP
liv vill leva - trots kan va bra att ha! - tankar jag får, av din fina text - och så påminns jag om stjärnan från öster :-)- hopp !
2018-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om livskraft!
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP