Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekretess

 

Jag vill inte visa dig

mina hemligheter

eller mina brister nu

Livet har lämnat fula märken

på min själs nakna hud

Jag önskar att du blundar

när du vidrör mig

Var bara min kärlek för en liten stund




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2018-12-03 15:21



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint formulerad önskan.
2024-01-09

  agh.nilsson
Väl värt att komma ihåg, tack.
2021-11-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skör, vacker. Berör när man läser.
2020-04-09

  Solweig Jansson VIP
Vackert om komplicerade känslor !
2020-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
En berörande känsla i orden...
2019-02-11

  Kungskobran VIP
Det går
att läka sår
men tiden är svår
innan det går
2019-01-07

  bittemi VIP
En vacker text som berör
2018-12-07

  Anya VIP
Fin önskan. Sista raden är så talande. Den där lilla stunden skapar tankar.
2018-12-06

  Ezmeralda VIP
Oj så vackert. Den berörde mig så djupt. Vädjan om en liten stund!
2018-12-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vemodig , vädjande och vacker text!
2018-12-04

  Blått Norrsken VIP
Det är en konst att leva i nuet . Mycket fint om kärlek i ett brustet hjärta.
2018-12-03

  ULJO
Sunt resonerat, svårmodets orsakaer måste växa fram
2018-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och vackert!
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP