Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen förändring

 

Försoning är mitt sista hopp

och att läka tidevarvens sår 

livsnödvändigt

 

Innan tiden rinner ut

trånar mitt väsen  efter din beröring,

en förklaring och ett simpelt svar

  

Vindögat står på glänt

rummet ligger öde

Du gick som om inget hänt

som du alltid gjorde

 

Iskall kyla mig berörde

Jag lämnade det tomma rummet

och reglade dörren för gott

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2024-01-04 12:16



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Smärtsamma ord som berör
2024-02-28

  Alicia Stenfors
Mycket vacker text!
2024-02-28

  Eva Langrath VIP
En vacker och berörande text.
2024-01-08

  Lidde
Allt har sin tid
2024-01-05

  Kungskobran VIP
När rummet är låst
är det försent med ett förlåt
nu är du glad och fri
låt det för allt så förbli
2024-01-05

  Marita Ohlquist VIP
En starkt text som berörde mig när jag läste. Vet hur det känns.
2024-01-05

  Blomma-Stjärna VIP
sorglig, men vacker -
2024-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP