Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 pennor och en poet



Där satt han på sin ö
Poet Robinsson

Utan pennor
Utan vin
Utan inspiration
Utan dator
Utan papper
Utan cigg
Utan mobil

Love letters in the sand

Han var inte dum vår poet
Klarade poetrådet en gång till




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-20 15:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jaså, tävlingen. Jag trodde texten anspelade på boken.
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson