Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk vad en hund betyder



när skuggorna faller
tänker jag på dej

vi vandrar där
i det snötäckta
landskapet under tystnad

ibland stannar vi
och tittar på varandra
ser glädjen i dina ögon

sen går vi hem
jag torkar av dina
snöiga tassar

min älskade hund




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-20 17:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske där man får de bästa svaren
2010-12-21

  lisa"puzzle"svensson
härliga stunder har man med sin hund!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson