Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lämna allt till det privata

Att lämna allt till det privata
Är det ultimata
Sättet att få se
Människans egoism….




Se på elkostnaden
Sjukhus
Och skolor….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-05 10:39



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Ja, tänk om det kunde vara så med de privata

att de istället lät skolorna blomstra som välmående aktier
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO