Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd

Jag vet att du finns
det måste du göra
Där kärlek bär mening
att inte förgöra

Kan det kanske vara
du spelar ett spratt
Du finns för de andra
med kärlek och skratt

Jag vill dock ändå tro
det finns mig en famn
Ack om jag visste
ditt okända namn




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 525 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-20 19:17



Bookmark and Share


  Anna*
O, ja! Jag tror verkligen att det finns någon för varje människa! Må kärleken drabba dig fullt ut! ♥
2011-07-17

    Lejla Huseinovic
gullig dikt!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye